Saună uscată

Saună Uscată

Probabil că ai auzit că dacă vrei să slăbești, trebuie să faci, pe lângă altele, și saună. Acesta este numai un mit, deoarece sauna nu face decât să elimine apa din țesuturi, nu și țesutul adipos. Atunci, care sunt adevăratele beneficii ale saunei?

Datorită temperaturilor foarte ridicate, cu ajutorul saunei, îți poți detoxifia organismul prin transpirație intensă. Efectul purifiant el saunei este incontestabil. În combinație cu aromoteratia, sauna devine o plăcere deosebită

Pentru că se eliberează o căldură uscată, uleiurile esențiale se volatilizează mult mai eficient și au un efect mult mai intens. Sunt recomandate armele de mentă și eucalipt contra răcelii, pentru relexare esențele de trandafir și lavandă, iar pentru energizare, esențele de mandarină și portocale.

În saună se stă aproximativ 15 minute, după care se face un duș cu apă potrivită pentru normalizarea temperaturii corpului și se revine în saună. Acest „ritual” se repetă în funcție de rezistența fiecăruia. În saună se pot face tratamente pentru piele și aplica diferite măști. Căldura ajută la absorbția cremelor și le sporește eficiența.

Durata ședinței: 15 min Preț: 10 ron